Přírodní bakteriální čistič odpadního potrubí a sifonů na bázi enzymů, které rozkládají organické usazeniny v odpadech. Vhodný do koupelen a kuchyní. Nepoškozuje plast, keramiku, nerez ani chrom. Vhodný i pro domácnosti používající biologické čističky vody a septiky. Ideální při pravidelném používání jako prevence zápachu a zanášení.
DÁVKOVÁNÍ:
Preventivně: 1 odměrka týdně V případě ucpaného odpadu: 1 odměrka denně do zprůchodnění potrubí
NÁVOD K POUŽITÍ:
Vsypte odměrku prášku do 250 ml vlažné vody, promíchejte a po 45 min. roztok vlijte do výlevky. Ideálně aplikujte na noc, aby měla směs možnost působit.
Skladujte na suchém místě při teplotě 5 - 25°C.
JAK PŘEDCHÁZET UCPÁVÁNÍ ODPADŮ:
Nejlepší je ucpaným odpadům předcházet. Pokud to lze, používejte na odpad sítko. Do dřezu nevylévejte vodu se zbytky jídla a kuchyňský olej, v koupelně zabraňte zejména vnikání vlasů do odpadu (vlasy jsou ideální „lapač“ nečistot). Pravidelně odpad udržujte v kondici používáním biologického čističe, v případě většího problému můžete vyzkoušet i kyslíkový prášek PUER (návod jak jej použít k čistění odpadů je uveden na balení). Pokud se odpad zcela ucpe a zneprůchodní, jej nutné jej vyčistit mechanicky.
BEZPEČNOSTNÍ POKYNY:
DÁVKOVÁNÍ: Preventivně: 1 odměrka týdně V případě ucpaného odpadu: 1 odměrka denně do zprůchodnění potrubí.
NÁVOD K POUŽITÍ: Vsypte odměrku prášku do 250 ml vlažné vody, pro-míchejte a po 45 min. roztok vlijte do výlevky. Ideálně aplikujte na noc, aby měla směs možnost působit. Skladujte na suchém místě při teplotě 5 - 25°C.
Doporučujeme používat preventivně.
Pokud jsou odpady již ucpané, zkuste Puer v kombinaci s octem a horkou vodou pro zprůchodnění odpadu.
Bezpečnostní texty | Ve směsi se vzduchem může být vznětlivý. Při vdechnutí může způsobit podráždění dýchacích cest. Zabraňte vniknutí do očí. Opláchněte si ruce, pokud při aplikaci přijdou do kontaktu s výrobkem. Používejte jen podle uvedeného návodu. Skladujte na suchém a chladném místě. Přípravek je netoxický a zcela neškodný pro životní prostředí. Sypká směs přírodních mikroorganismů a enzymů. Obsahuje kultury bakterií třídy 1, většinou rodu Bacillus. Jedná se o bakterie, které se běžně vyskytují v ekosystémech a nebyly geneticky modifikovány. |
---|---|
Země původu | Česká republika |
Odkazy |